saiminh, Mo, 27 Apr 2009
Passend zu den Wurstblumensträussen vor ein paar Monaten.
Visitenkarten aus Fleisch:
Auf der website heisst es:
We start with 100% beef jerky, and SEAR your contact information into it with a 150 WATT CO2 LASER.
Screw die-cutting. Forget about foil, popups, or UV spot lamination. THESE business cards have two ingredients:
MEAT AND LASERS.
Unlike other business cards, MEAT CARDS will retain value after the econopocalypse. Hoard and barter your calorie-rich, life-sustaining cards.
MEAT CARDS do not fit in a Rolodex, because their deliciousness CANNOT BE CONTAINED in a Rolodex.
Visitenkarten aus Fleisch:
Auf der website heisst es:
We start with 100% beef jerky, and SEAR your contact information into it with a 150 WATT CO2 LASER.
Screw die-cutting. Forget about foil, popups, or UV spot lamination. THESE business cards have two ingredients:
MEAT AND LASERS.
Unlike other business cards, MEAT CARDS will retain value after the econopocalypse. Hoard and barter your calorie-rich, life-sustaining cards.
MEAT CARDS do not fit in a Rolodex, because their deliciousness CANNOT BE CONTAINED in a Rolodex.
robbel,
Samstag, 2. Mai 2009, 19:06
Fleisch = Gut
super Idee
ich stehe auf Trockfleisch
könnte man bestimmt auch für den asiatischen Markt mit
getrockneten Tintenfischen oder Scampies machen,
stinkt bloss ein bischen
wenn man es länger in der Hose trägt.
oder KäseKarten für den Holländischen Markt?
lecker lecker
ich stehe auf Trockfleisch
könnte man bestimmt auch für den asiatischen Markt mit
getrockneten Tintenfischen oder Scampies machen,
stinkt bloss ein bischen
wenn man es länger in der Hose trägt.
oder KäseKarten für den Holländischen Markt?
lecker lecker
... link